Stërvitje


Si të shkruani titrat?

Image not found

Shkoni disa revista të njohura dhe gazetat, dhe ju do të vini re se shumica e materialeve të vendosura në to është e thyer në copa, me titra.Kjo është një praktikë e shkëlqyer, duke qenë se shumë njerëz të zënë nuk lexojnë, dhe shfletoni artik...

Arsimi i mesëm në Izrael - që të pazakontë?

Image not found

Thotë vajza që erdhi në Izrael në moshën 15: "Unë kam ardhur këtu dhe kur kam filluar për të mësuar këtu në shkollë ... Pak derdhur, sepse politika këtu - çdo student është përgjegjës për veten e saj.Dhe askush nuk e bën.Dhe ne kemi mësuar se ...

Pse fëmija nuk dëshiron të shkojë në shkollë?

Image not found

shumë prapa e parë të shtatorit, duke filluar nga rutinë e shkollës.Pastaj një mëngjes ose në mbrëmje fëmija juaj deklaron se ai nuk do të shkojë më shumë në këtë shkollë "budallaqe".Ju bindur fëmija juaj nuk e refuzon një mundësi të tillë të ...

Si të qep lehtë dhe thjesht?

Image not found

Në botën e madhe e pajisjeve qepje vendin e dytë të nderit overlock Funksioni kryesor overlock - bordurë, dmth buzë të rrobave.Nëse ju shikoni në të gjitha seams e produktit të përfunduar, ju do të shihni se ata janë ekzekutuar bukur fi...

Si për të bërë një përshëndetje?

Image not found

Imagjinoni situatën e mëposhtme: ju jeni të ftuar në një ngjarje solemne kushtuar disa ngjarje shumë të rëndësishme.Dhomë e dekoruar bukur, shumë e mysafirëve të mirë-veshur, nuk janë të huaj të plotë për ju njerëz.Dhe befas ju jeni duke kërku...